fbpx

2022.07.14.

Balatonboglári Zenei Producer Tábor beszámoló

Balatonboglári Zenei Producer Tábor beszámoló

Bizonyára hallottál róla te is, hogy a Producer School csapata tábort szervezett egy igazi zenei paradicsomban. Ha igen, ha nem, ha ott voltál, ha nem, érdemes elolvasnod a következő sorokat, hogy megbizonyosodj arról, jövőre ott a helyed! 😉

A helyszín a Babel Camp volt, amely egy 5,5 hektáros területen található pár percre a Balatontól. Három különálló szállástípus (hostel, kúria, új építésű panzió), valamint ezeken kívül romkocsma, próbatermek és stúdió is elérhetők a létesítményben. Kialakítottunk 4 produceri szobát a 4, táborozókból alkotott csapatnak, akiket skillek, stílus, és egyéb szempontok alapján raktunk össze. A munkacsoportok feladatokat kaptak, amiket határidőre, a tábor utolsó előtti napjára kellett elkészíteni. A számítógépekkel felszerelt, akusztikailag csillapított szobák az iskola alapfelszerelésein felül kiegészültek a táborra az ADAM Audio, a Novation, a Focusrite és az Austrian Audio által biztosított stúdiómonitorokkal, midi eszközökkel és fejhallgatókkal. A csapatokhoz kijelöltünk egy-egy mentort, akik segítették őket a kapott feladatok elvégzése során, hogy a nulláról induló zenei művek eljuthassanak a végső maszteringig. A session szobákon kívül egy dupla stúdiót is berendeztünk, amibe Puha Szabi telepítette outboardjait és mikrofon parkját. 

A táborlakók minden nap két előadáson vehettek részt, melyek megint csak felülmúlták várakozásainkat: Puha Szabi mixing előadásain túl jelen volt többek közt Tembo (Dzsúdló producere), aki egy teljes dal elkészülését mutatta meg Abletonban. Aztán ott volt Fegyverneky Levente, aki egyszemélyes live act-jén keresztül mutatta meg, hogy szóló előadók, énekesek miként tudják színpadra vinni egymaguk a zenei projektjüket. Iamyank, az ImPro School vezető oktatója ą granulár és modulár szintézis rejtelmeibe avatott be minket, akitől a jelenlévők zsebre tehettek egy újabb “piros gombot” zenei atmoszférák létrehozásával kapcsolatban.

Az ARTISJUS képviseletében Bánfalvy Csenge volt jelen, aki szerzői jogi kérdésekben segített rendet rakni a fejekben. Tuza Norbert film- és videoklip rendező egészen felkavaró, interaktív módon segített értelmezni számunkra a hang és a vizualitás kapcsolatát, felhívva minden zenész figyelmét, hogy képi anyag nélkül ma már nincs zene. (Ja és Norbi, ha olvasod ezeket a sorokat, szerdán mekkorát jameltünk már! 😀) Több este is a romkocsmában teljes backlinenal és hangszerekkel felszerelt színpad állt rendelkezésünkre, amit aktívan ki is használtunk, de ezen kívül spontán helyszíneken is sor került jamelésekre.

Voltak olyanok is, akik az előző heti DJ táborból visszajöttek, mert annyira eltaláta őket a vibe.
Nagyon komoly brigád verődött össze, mi magunk is meglepődtünk, hogy milyen tehetséges zenészek, énekesek és dalszerzők lakták be a Bábel Campet ez alatt az egy hét alatt. Kezdők és haladók jól megfértek egymás mellett, sőt a cél eleve az volt, hogy mindenki a másiktól is tudjon tanulni és a visszajelzésekből ítélve ez sikerült is.

Képzések

DJ KÉPZÉS

A technikai tudáson túl a képzés a kapcsolatépítésre, a DJ fellépések szervezésre helyezi a hangsúlyt, aminek az alapja egy piacképes brand, megfelelő arculattal. Fontos, hogy megismerd az éjszakai élet szereplőit, írt és íratlan szabályait és hogy el tudd indítani, vagy tovább tudd lendíteni a DJ karriered.
RÉSZLETEK

30 órányi csoportos képzés során sajátíthatod el a technikai, brand építési és zeneszerzési alapokat, amit 8 óra egyéni, személyre szabott gyakorlással egészítünk ki.  

Ha eddig nem mertél belevágni mert teljesen kezdő vagy, úgy érzed megrekedtél egy szinten, nem jön a siker, nem volt rá időd és alkalmad, vagy csak tovább szeretnéd fejleszteni magad, most itt az lehetőség!  

Mi történik veled a képzés végére? 

- Olyan aktív tudást szerzel, amivel helyzeti előnyre teszel szert 
- Szakmai kapcsolataid bővülnek 
- Ismerni fogod a legmodernebb dj eszközöket 
- Ismerni fogod a zeneelmélet alapjait 
- Belekóstolsz a produceri munkába 
- Technikai  tudásod bővül, így magabiztosabb leszel 
- Tudni fogod hogyan kezdj bele a fellépések szervezésébe 
- Képes leszel rövid és hoszútávú tervet készíteni a karriereddel kapcsolatban 
- Ismerni fogod az arculat kialakítás folyamatát 
- A meghatározoztt célcsoportodat könnyebben eléred 
- Elkezded átlátni és megérteni az éjszakai élet buktatóit és árnyoldalait 

Miért érdemes jelentkezned? 

- A legjobb eredménnyel végzők mentori programot kapnak 
- A kiemelkedő végzősöknek segítünk a pályára lépésben 
- Az oktatás stílus független  
- Limitált 12 fős csoportban tanulhastsz 
- 30 óra csoportos jelenléti oktatásban veszel részt 
- 8 óra egyéni gyakorlást kapsz mentorral 

Használt szoftverek: Rekordbox
A képzés hossza: 5 csoportos alkalom: 30 óra + 8 óra egyéni gyakorlás mentorral
Időpontok: 2024. január 24., szerdánként 14:00 - 20:00
Helyszín: Nolatency Studio, Budapest, VII. Szövetség utca 35. és Audioberles.hu streaming stúdiója, Budapest, VIII. Stróbl Alajos utca 3/C.
A képzés díja: 179.000 Ft vagy 2x95.000 Ft

JELENTKEZEK

ZENEI PRODUCER START

ONLINE ÉS JELENLÉTI FORMÁBAN IS!

Az online tananyagunk időtől függetlenül, bármikor elkezdhető és saját ütemben elvégezhető!
Bevezetés a modern zeneírás világába. Kezdő kurzusunk során megmutatjuk az önálló zeneszám elkészítéséhez szükséges ismereteket, technikákat. Az alapszintű Ableton Live szoftverismeret mellett, minden olyan témát érintünk, amelyet egy modern zenei producer számára elengedhetetlen. Felkészítő a Zenei Producer I. képzésünkre. A kurzus elérhető online, feladatokkal, hangmintákkal ellátott, saját tempóban végezhető, visszanézhető videóanyag formájában, illetve személyes, jelenléti képzésként is!
RÉSZLETEK

A program fő funkcióira koncentráló kurzus, ahol megtanítunk elsajátítani hogyan működik a szoftver, érintjük a zeneelméleti alapokat, amelyek elengedhetetlenek a szoftver használatához és megmutatjuk azokat a lépéseket, amelyek segítenek megkezdeni produceri karriered. Dobokat programozunk midi segítségével, megismerkedünk a szintetizátorok fajtáival, dallamokat szerkesztünk és betekintést nyerünk a különböző stílusok sajátosságaiba, szerkezeteibe. A kurzus végére magabiztosan fogod használni a programot és rálátásod lesz a zeneírás folyamataira, elkészitessz egy saját zenei részletet. 

Tematika:

 1. Zeneszerkeszési munkafolyamatok, alapfogalmak:
  a hang fogalma, tulajdonságai, digitalizálása, ritmikai alapok, a zenék struktúrája,
  midi, audio, browser, control bar/routing, session/arrangement view,
  az Ableton hangszereinek, effektjeinek csoportosítása
 2. Audio session:
  hangfelvétel készítés, sampling, resampling
  editálás (time/pitch correction), warpolás, melodyne, autotune,
  szerkesztési gyakorlatok (fade, split, consolidate, stb.),
 3. Midi session/zeneelméleti alapok (ritmika):
  note, clip, grid, recording, editálás, dob groovok készítése
 4. Midi session/zeneelméleti alapok (hangjegyek, hármashangzatok):
  dallam, harmónia, basszus készítés. A tanultak összegzése, egy zenei részlet elkészítése

Jelenléti képzés:

Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A jelenléti képzés hossza: 4 alkalom + vizsga
A képzés indul: 2024. január 22-én
Időpontok: Hétfőnként 18:00 - 21:00
A képzés díja: 89.000 Ft

Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk (jelenléti képzés esetén)!

Online képzés:

Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A képzés hossza: 30 db videó, 3,5 órányi videóanyag
Időpontok: bármikor, mivel saját tempóban teljesíthető, visszanézhető online tananyag
A képzés díja: 49.000 Ft

AZ ONLINE KÉPZÉS ELÉRHETŐ ITT:
https://producerschool.thinkific.com/courses/start

JELENTKEZEK

ZENEI PRODUCER I.

Elektronikus és hangszeres zeneszerzéshez felkészítő kurzus az Ableton Live szoftver segítségével. A képzés végén egy kötelező elemeket tartalmazó teljesen meghangszerelt projekt munkát (tracket) kell leadni vizsga feladatként. A két konzultációs alkalom segít felzárkózni az esetleges lemaradás esetén.
RÉSZLETEK

Már írsz zenéket, de nem szólal meg úgy ahogyan szeretnéd?
Úgy érzed van hová fejlődni az Ableton live használatában?
Szeretnéd tudni melyik hangszer és effekt pontosan mire való?
Szeretnél tudatosan nyúlni a  hangszínekhez?
Szeretnéd megtanulni a Serum plugin használatát?

Ha igen, ez a képzés Neked szól, ugyanis ez a képzés az Ableton Live szoftver ismeretének szélesítése mellett a hangszerelésre, a zenei kompozícióra és az első teljes zene megírására helyezi a hangsúlyt.
Elérhető jelenléti csoportos képzésként, illetve online formában is. 

Tematika:

 1. Sound design alapok:
  Sampling, szűrők, envelope-ok, lfo, automatizálás
 2. Sound design alapok:
  Szintézis
 3. Effektek:
  Kreatív effektezés, mixing alapvetések
 4. Midi/key mapping:
  Külső midi keyboardok, controllerek használata, automatizálás, midi felvételek
 5. Arrangement/zenei kompozíció:
  A zenei részegységek sajátosságai, előállításuk
 6. Workflow:
  Az egyes zenei részek összefűzése, hatékony munkafolyamat

2 extra gyakorlati/konzultációs alkalom

Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk!

Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A jelenléti képzés hossza: 9 alkalom (6 tanóra + 2 konzultáció + vizsga)
A képzés indul: 2024. március 4-én
Időpontok: Hétfőnként 18:00 - 21:00
A képzés díja: 129.000 Ft vagy 2x75.000 Ft

JELENTKEZEK

ZENEI PRODUCER II.

Haladó, stílus specifikus képzés techno/melodic stílusban, ahol a műfaj sajátosságait, meghatározó elemeit, tippjeit és trükkjeit vizsgáljuk mélyrehatóan, gyakorlati példákon keresztül. A képzéshez szükséges az Ableton Live magabiztos kezelése.
RÉSZLETEK

Ez a haladó kurzusunk alaposan vizsgálja a műfaj sajátosságait, a meghatározó előadók zenéin keresztül. Elemezzük a szintézist, az arragementet és mindent, amitől úgy fog szólni a Te zenéd is, mint a legnagyobb nevek alkotásai.

Tematika:

 1. ANALÍZIS/HALLÁSGYAKORLATOK, ZENEI SZERKEZET LÉTREHOZÁSA

  - zenei rétegek csoportosítása 
  - ismert trackek sávonkénti elemzése  
  - a használt hangszínek részletes elemzése 
  - amit nem is hallasz a zenében, de ha kiveszed hiányzik 
  - szerkezeti elemzés 
  - mixing elemzés

 2. HANGSZERELÉSI ALAPVETÉSEK

  - frekvenciamenet, oktáv, alaphang, felhangok, felharmonikusok 
  - fázis
  - a hangszínek, hangszerek tranzienseinek és lecsengéseinek fontossága, megváltoztatása  
  - layering (a hangszerek rétegezése)
  - sub bass (kell-e, mikor, mennyi, és hogyan?)

 3. HANGSZERELÉS: A VIZSGÁLT HANGSZÍNEK ELŐÁLLÍTÁSA

  - szinti, sampler, vagy konyhakész hangminta
  - basszusok készítése (rolling, offbeat, rumble, stb.) 
  - dob szekvenciák készítése 
  - beütő hangok/stabs 
  - egyedi hangszínek előállítása 
  - dallam szerkesztés 
  - arpeggiator

 4. HANGSZERELÉS KONTEXTUSBAN
  -  a hangszerek hiarerchiája, a szerepek megváltoztatása
  - a megfelelő hangszínek választása, kontextusba helyezése
  - Milyen lágét, frekvenciamenetet és lencsengést válasszunk a többi hangszer mellé?
  - hogyan kerüljük el a túl hangszerelést? 
  - a lábdob és basszus kohéziója

 5. ARRANGEMENT
  - hogyan lépjünk ki a 8 BARos loopból?
  - hogyan csináljunk kiállást
  - mitől fog ütni a drop, vagy a refrén?
  - mikro és makro automatizáció

 6. TIPPEK/TRÜKKÖK
  - otthon is végezhető fül tréningek, fókusz segítő módszerek, hogy munka során könyebben tudj döntéseket hozni 
  - a hatékony munkavégzés alapjai, mennyi időt kell/szabad szánni egy dal elkészítésére? 
  - hogyan ne hallgassuk jóra, vagy rosszra a készülő zenénket? 
  - remake készítése (a legjobb autodidakta tanulási módszer) - eq, gate, reverb, automatizálási trükkök 
  - témák, amiket hoztok (pl. hogyan van megcsinálva egy konkrét hang egy adott zenében, stb.)

  Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk!

Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A jelenléti képzés hossza: 9 alkalom (6 tanóra + 2 konzultáció + vizsga)
A képzés indul: 2024. január 11.
Időpontok: Csütörtökönként 18:00-21:00
A képzés díja: 129.000 Ft vagy 2 x 75.000 Ft

JELENTKEZEK

MIXING I.

Ha a zenéid nem elég tiszták, nem elég dinamikusak, nincs elég mélységük, nem úgy szólalnak meg, ahogyan szeretnéd, az legtöbbször a keverés hiányosságaira vezethető vissza. Ebben a képzésben elméleti és gyakorlati órákon keresztül vesszük végig a teljes mixing folyamatot, a keverés során használt eszközöket, illetve azok megfelelő beállításait. A képzés végén záróvizsgát kell tenni.
RÉSZLETEK

A keverési munkafolyamat alapfeltétele a jó hangszerelés, és az alapvető munkafeltételek (lehallgatás, akusztika) megteremtése. Ezután a  következő lépés a hallás fejlesztése, amire a képzés során a legnagyobb hangsúlyt fektetjük.  Teljesen az alapoktól indulunk és mindent végig veszünk, amire a keverés során szükséged lesz! A füledet garantáltan kinyitjuk, mivel aképzés nagyjából fele listening session lesz! Vasakkal és pluginekkel is dolgozunk, hogy teljes képet kapj az eszközök megfelelő kezeléséről.

A képzés végére:

- érteni és hallani fogod a kompresszorok működését, típusait
- tudni fogod melyik EQ milyen feladatra való, tudni fogod megfelelően beállítani
- tudsz mélységet adni a zenének
- el tudod egymástól szeparálni az egyes hangszereket, úgy hogy azok ne versengjenek, hanem segítsék egymást
- tisztább, érthetőbb, dinamikusabb mixeket fogsz készíteni
- átlátod a stúdiósztenderd outboardokat, eszközöket és a plugin megfelelőjüket

Tematika:

1.
- stúdió akusztika, lehallgatás, a keverés előkészítése
- fizikai alapismeretek
- recording, mikrofonok
- gain structure, mono/stereo/dual mono, mid/side
2.
- analyzerek, frekvenciatartományok, harmonikusok, fázis
- szűrő tipusok, EQ-k csoportosítása
- korrekciós EQ,  kreatív EQ, színezés a gyakorlatban
3.
- dinamika szabályzók: gate/ expander
- kompresszor I.
4.
- kompresszor II.
- busz Kompresszor
5.
- paralell rendszerek
6.
- reverbek
- delayek, modulácoós effektek

Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk!

Használt szoftverek: Pro tools, Ableton Live, számtalan plugin
Használt vasak és mikrofonok: lásd Record Low stúdió honlapja
A képzés hossza: 6 alkalom 
A képzés indul: 2023. október 28-án
Időpontok: Szombatonként  14:00 - 20:00
A képzés díja: 169.000 Ft vagy 2 x 90.000 Ft

JELENTKEZEK

MIXING II.

Az országban egyedülálló mixing képzésünk, melynek különlegessége, hogy stílus specifikus kurzus. Professzionális akusztikai körülmények között lehetőséged lesz különböző nézőpontokat, workflowkat és műhelytitkokat elsajátítanod. A képzés során 4 különböző dal teljes lekeverésére, illetve masteringjére kerül sor. A képzés végén záróvizsgát kell tenni.
RÉSZLETEK

Azoknak ajánljuk akik már elvégezték a Mixing I. képzésünket, vagy ismerik az ipari sztenderd berendezéseket, illetve azok szoftveres emulációt. A képzés során a keverési technikákra és workflowra helyezzük a hangsúlyt.

Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk!

Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A képzés hossza: 4 alkalom
Időpontok: 2024. január 13.
Hétvégente, egész napos
A képzés díja: 169.000 Ft vagy 2x90.000 Ft

JELENTKEZEK

ALL-IN

Teljesen átfogó zenei producer képzés csomag, amely az első Ableton megnyitástól eljuttat a kész zenéd tökéletes megszólalásáig. A képzések során megtanulod az Ableton magabiztos használatát, a saját zenéid felépítését, a hangszerelés alapjait, több stílus megoldási képleteit, és hogy mindez a lehető legjobban szólaljon meg, átfogó mixing ismeretekre is szert fogsz tenni.
RÉSZLETEK

Kiknek ajánljuk? Mindazoknak, akik szeretnének komolyan foglalkozni a zeneírással és még kezdők vagy csak minimális tapasztalattal rendelkeznek.

Ez az átfogó zenei producer képzés magába foglalja a Zenei Producer START, I., II. és Mixing képzéseinket.

Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk!

Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A képzés hossza: 7 hónap 
A képzés indul: 2024. január 22-én
Időpontok: lásd feljebb
A képzés díja: 645.000 Ft helyett 499.000 Ft vagy 4x130.000 Ft

JELENTKEZEK

SZAKKÖR

Használd ki a stúdió körülményeket, tanulj a mentoroktól és a többi résztvevőtől, alakíts ki új worklowt, találj új hangszerelési és keverési megoldásokat és vegyél új lendületet a zene készítésben! A FÓKUSZ MOST A TE ZENÉDEN VAN!
RÉSZLETEK
Az országban elsőként egy egyedülálló, rendszeres, közösségépítő megmozdulást indítunk!
Első ízben a péntek délutántól késő estig tartó időszakot célozzuk be, de nem titkolt szándékunk a hét többi napjára is kiterjeszteni a lehetőséget!

A szakkör lényege, hogy az oktató termünket, próbateremünket/feljátszónkat, tervezett akusztikájú stúdiónkat, valamint két állandó szakembert egyszerre állítsunk a dalaid szolgálatába!
 

Ha szeretnéd a zenéidet:

- befejezni
- új szintre hozni, 
- tökéletesíteni
- új ötletekkel gazdagítani
- profi akusztikai és lehallgatási körülmények között ki/újrakeverni,
- elektronikus zenei producerként élő hangszer felvétellel, gazdagítani
- hangszeresként elektronikával felturbózni
- másoktól tippeket, trükköket ellesni
- szakmabeliektől visszajelzést kapni,

mindezt közösségi formában, akkor a péntek délutánjaidat mostantól tedd szabaddá, mert a zenéid mostantól új erőre fognak kapni!
 
Pénteken 17:00-22:00-ig 2 állandóan jelen lévő szakmai mentor segítségével a saját projektjeidbe tudunk belenyúlni, és több fül többet hall alapon a lehető legjobb irányba tudjuk vinni!

Használt szoftverek: Ableton Live, számtalan plugin
A szakkör indul: 2023. november 24.
Időpontok: Péntekenként 17:00 - 22:00
A szakkör díja: 39.000 Ft.- / 4 alkalom

JELENTKEZEK

A korábban említett 4 csapatot színek szerint neveztük el, majd mindannyiuknak a csapattagok skilljeitől függő feladatokat adtunk. Ezek a következők voltak:

Kék csapat (mentor: Hiripi Dani): egy melodic techno track megírása a táborban rögzített vocallal, a hangszerelés 50%-át pedig az AUDMAX által biztosított anlóg és digitális  szintetizátorokból kicsavarni. Az elkészült alkotást itt tudod meghallgatni:

Piros csapat (mentor: Tóth Berci): egy 4/4-es modern funky elektronikával, ami jazzes elemeket is tartalmaz. Az elkészült alkotást itt tudod meghallgatni:

Zöld csapat (mentor: Hatalyák Matyi): egy olyan trapet kellet készíteniük, amiben magyar szöveg rappelve, torzított gitár és handpan hangfelvétel is van. Az elkészült alkotást itt tudod meghallgatni:

Sárga csapat (mentor: Bakonyi Bálint): egy új soundtracket kellett csinálni a Macskafogóhoz, ami nem hasonlít az eredeti rajzfilmben található hangzás világhoz, ezen kívül stílus megkötés nem volt. Bár az eredeti feladatban nem volt megszabva, de a zenéhez egy egyedi klipet is vágtak (talán Tuza Norbi előadásának hatására :D). Az elkészült alkotást itt tudod meghallgatni:

A feladat célja az volt, hogy egy hét alatt lemodellezük azokat a szituációkat, amiket a későbbiekben zenei producerként, zenészként, énekesként, kollab partnerként, vagy bármilyen zenei együttműködés során az ember megél, vagy akár megszenved. A közös munka nehezen indult: volt olyan csapat, ahol az első napi teljes munka ment a kukába, máshol pedig a leadás előtt két órával még nem volt dalszöveg! Sokak számára kényelmetlen volt a feladat vagy a csoport összetétel, de a második naptól mindenki elkezdte érezni, hogy valami kezd összeállni. Nemcsak hanganyag formájában, hanem mentálisan is.

Tapasztalataink szerint a mai fiatalok képtelenek csapatban dolgozni, ez az első nap be is bizonyosodott, amikor is a mentorok tudatosan kicsit magukra hagyták a csoportokat. Aztán kis segítséggel mindenki elkezdte átlátni, hogy a határidőt csak szervezett módon lehet betartani, a “mindenki random ötleteket bedobál megmozdulás” nem igazán hoz eredményt. Meg kellett találni a csoporton belül a hierarchiát, meg kellett tanulni fékezni az egyéni egót, vagy épp ennek hiányában érvényesíteni az elképzelést. Óriási öröm volt látni, hogy mindenkit sikerült a komfortzónájából kimozdítani, és azt hogy ezt végül mennyire élvezték!

Bár a tábor hangulatát képeken visszaadni nem lehet, de a résztvevőknek az emlék felelevenítésére, mindenki másnak pedig ízelítőnek készítettünk egy kis válogatást. 🙂

Összefoglalva: a pszichikai nyomás mentális fejlődést eredményezett. A szakmai jellegű tanuláson túl fejben is sokat sikerült fejlődnünk, és komoly tapasztalattal sikerült bővülnünk az egy hét során.

A záró napon pedig a romkocsmában reggel 6-ig tartó megőrülésben volt részünk, ahol a résztvevőket tájékoztattunk arról, hogy ez valójában egy verseny volt, aminek vannak nyereményei:
A legjobbnak ítélt dal készítői (piros csapat) egy teljes hétvégét kaptak Hiripi Dani gyáli stúdiójába ottalvással, ellátással, hogy a közös alkotás öröme megismétlődhessen.
A tábor összes többi résztvevője pedig ugyanezen hétvége második napjára kapott meghívást, hogy a teljes társaság újra együtt lehessen.

A csoportos nyereményen kívül mindenhol egyéni nyertesek is születtek, őket csapaton belül kellett megszavazni. A szerencsések 3 órás személyes konzultációt kaptak a Producer School stúdiójában, melyet felhasználhatnak felvételre, keverésre, hangszerelésre, projekt rendberakásra, oktatásra, vagy akár  pszichoterápiára is 🙂

Az egyéni nyerteseink a következők:
A piros csapatból: Pink Edvárd és Takács Attila, a sárga csapatból: Berkó Domonkos és Mulholland Sadie, a zöld csapatból: Hervai Dávid és Nemeskéri Péter, a kék csapatból pedig: Gombár Tamás.

A partnereinknek rendkívül hálásak vagyunk, hogy professzionális technikai eszközökkel támogatták a dalok elkészülését! Köszönjük a helyszínnek a mindent is, főleg a brutál jó kajákat!

Jövőre ugyanezzel az alapkoncepcióval, és egy csomó újítással szintet lépve találkozunk, hamarosan jövünk az ezzel kapcsolatos hírekkel! 😉

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram