fbpx

2022.11.29.

Megérkezett a magyarországi viszonteladókhoz is az ADAM Audio A sorozata, a többszörösen díjnyertes és régóta legkelendőbb AX sorozat hangsugárzóinak utódjaival

Az ünnepek közeledtével kedveskedünk Nektek egy négy részes ajánlóval, hogy legyen mivel meglepnetek magatokat, vagy szeretteiteket! 🙂 Íme az első rész:

Megérkezett a magyarországi viszonteladókhoz is az ADAM Audio A sorozata, a többszörösen díjnyertes és régóta legkelendőbb AX sorozat hangsugárzóinak utódjaival.

Az ADAM Audio A sorozat rendkívül pontos, transzparens hangot biztosít az összes monitornál, amelyek távolról és valós időben vezérelhetők. A sorozat öt különböző modellből áll. Az A4V, A7V, A44H, A77H és A8H tökéletesen alkalmazható bármilyen professzionális és otthoni stúdióban való használatra, és bevethetők broadcastre, fix telepítéshez, 3D-s, immerzív és otthoni audio környezetekhez egyaránt. Az olyan újítások, mint a forgatható HPS hullámvezető technológia, valamint a DSP-alapú helyiségkorrekció és hangosítás lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hangszórókat a szobájukhoz és a fülükhöz hangolják.

ADAM Audio - A széria

A kompakt, de nagy teljesítményű A4V a legalkalmasabb kisebb stúdiókörnyezetekhez, míg az A7V arra hivatott, hogy folytassa az ADAM leghíresebb monitorának, az A7X-nek a sikertörténetét. A másik három új hangsugárzóval az ADAM Audio új utat tör ebben az árkategóriában: Az A44H alacsony profilú alternatívát kínál az A7V-hez képest, miközben hasonló teljesítményű karakterisztikát hoz. A 19 hüvelyk szélességű A44H vízszintesen elhelyezhető akár egy szabványos rack polcon, vagy felszerelhető egy képernyő fölé, vagy alá is.

ADAM Audio - A széria - A7V studio monitor

Az A77X továbbfejlesztett utódja, az igazi háromutas A77H egy olyan hangsugárzó, amely a legújabb ADAM Audio technológiákat használja fel, hogy gazdag, kiterjedt és magával ragadó hangzást biztosítson. Az A sorozat csúcsa, az A8H is egy háromutas kialakítás, de egy kis formai újítással, amely rendkívül pontos és analitikus hangzást biztosít a kritikus hallgatási környezetekhez.

„Csapatunk évek óta dolgozott zárt ajtók mögött a 3. generációs A sorozat létrehozásán” – mondta Christian Hellinger, az ADAM Audio vezérigazgatója. „A legjobb mérnöki gyakorlatot, a modern anyagtechnológiát és a fejlett DSP-t alkalmaztuk az új A sorozatú stúdiómonitorok létrehozásához, amelyek lenyűgöző tisztaságot és alacsony torzítást kínálnak, új mély és közép hangszórókkal és ami talán a legfontosabb végfelhasználóink számára: az A sorozatú hangsugárzókat úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a változó követelményekhez, preferenciákhoz és környezetekhez.

Az A Control szoftver használatával korszerűsített szűrőket használhat közvetlenül egy beágyazott platformon belül, a monitorok felületi kezelőpanlején, ezzel könnyen kompenzálhatóvá téve a helyiségek akusztikai hiányosságait. Ez a beágyazott platform támogatja az iparág vezető, harmadik féltől származó Sonarworks szűrőit. A Sonarworks SoundID Reference és egy mérőmikrofon segítségével hangszóróit új helyiségekhez, vagy változó ízléshez kalibrálhatja. A frissíthető firmware lehetővé teszi a monitorok későbbi fejlesztését is, így az ügyfelek a kézhez vételt követően is kihasználhatják az ADAM Audio jövőbeli innovációit. A meghosszabbítot ötéves garanciális ajánlat és a jótállás utáni támogatás biztosítja, hogy ezek a monitorok még sok éven át a legjobb teljesítményt nyújtsák.”

Room Adaption

Az ADAM Audio márkáról:

Az ADAM Audio monitorok a cég 1999-es alapítása óta híresek a hangzás kiválóságáról és a páratlan minőségéről. Az X-ART és S-ART magassugárzókat kiterjesztett frekvenciatartomány és nagyobb hatékonyság jellemzi, mint elődeit. Ez az egyedi tweeter dizájn lett a megtestesítője a transzparens, magasan definiált és hiteles hangzásnak, amely a legmeghatározóbb szabadlamaztatott fejlesztésévé vált az ADAMnek napjainkra. A berlini gyárban gondosan, kézzel készített és tesztelt ADAM magasfrekvenciás driverei ritka kivételt képeznek a napjainkban jellemző automatizált tömeggyártásban. Az ADAM Audio világszerte képviselteti magát a forgalmazók és kereskedők globális hálózatán keresztül, több mint 75 országban. Nashville-ben (TN) és Tanixában (Kína) is van irodája és tagja a The Focusrite Groupnak, egy globális zenei és audiotermék-csoportnak, amelynek termékei és megoldásai lehetővé teszik a rögzített és élő hangok kiváló minőségű előállítását.

ADAM Audio - A széria - A4V studio monitor

További információkért keresd bizalommal az ADAM Audio magyarországi viszonteladóit:

http://www.chromasound.hu/adam-audio.html

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram