fbpx

2022.11.30.

Zongora hosszúságú kontrollerrel rukkolt elő a Novation! Itt a Launchkey 88

Az ünnepek közeledtével kedveskedünk Nektek egy négy részes ajánlóval, hogy legyen mivel meglepnetek magatokat, vagy szeretteiteket! 🙂 Íme a második rész:

A Novation Launchkey család évek óta erősíti a márka midi kontrollereinek listáját, de eddig nem volt teljes zongora hosszúságú billentyűsorral rendelkező kontrollere. Most végre pótolta a gyártó az űrt és megjelentette a Launhkey 88-at, ami minden eddigi tulajdonsággal is rendelkezik és ezenfelül rendkívül kényelmes játék érzetet is ad annak, aki szereti teljes szélességében használni a zongorát. A 88 db prémium, félig súlyozott, normál méretű billentyűn kivül találunk még 16 db velocity-érzékeny padot, amik mind-mind elősegítik az előjátékot, a könnyebb feljátszhatóságot.

Direkt úgy tervezték, hogy minden olyan funkcióra képes legyen, amire szükség lehet a zene létrehozása és előadása közben. A félig súlyozott billentyűzet a Launchkey termékcsalád többi tagjához képest is kiemelkedő, hiszen még szenzitívebb billentés és tapintás érzékenységgel bír. Használj egyéni módokatl és a MIDI kimenetet, hogy átvedd az irányítást a kedvenc szintetizátoraid és hardvereid felett. Kedvenc DAW-odat a maximumra járathatod és még könnyebben kezelhetővé teheted a zökkenőmentes DAW integrációval, ami az összes vezető DAW-nál azonnali kontrollt kapsz az összes kulcsfontosságú zenekészítés és előadás közbeni funkció, vezérlő fölött.

Olyan dolgokra lehetsz képes, amikre eddig nem és amivel. A legfontosabb mixer-, transzport-, és navigációs vezérlőket intuitív módon irányíthatod a HUI-n keresztül. 

A Launchkey 88 segít a zenei hangzásvilágod formálásában kreatív funkciókkal, a skála- és akkord módokkal, vagy például az eddigeknél egy jóval erőteljesebb arpeggiátorral. Az egyéni módoknak és a MIDI kimenetnek hála akár az otthoni alkotói folyamatokban, akár egy live setup részeként központi elemmé válik. A módok kombinálásával új irányokba viheted zenéidet, új ötleteket adhat és a már említett könnyen kezelhetőségének köszönhetően segít fókuszálnak, inspiráltnak maradni.

Milyen funkciókat tudsz közvetlenül szabályozni az integrációnak köszönhetően?

• Hangerő, panoráma, A és B sendek, eszköz paraméterek

• Felvétel, lejátszás, leállítás és loopolás gombok

• Drum rack-en való játék és navigálás a padek és a LED visszajelzések segítségével

• Track és scene navigáció

• Kiválasztható az eszköz a sávon belüli vezérléshez (a hozzárendelés zárolható)

• MIDI rögzítés

• Kvantálás

• On/off gomb

• Visszavonás

• Két sáv klipjeinek elindítása

• Külön sáv leállítása/szólózása/némítása

• Scene indítás

• Scene-k közti navigáció

• Sávválasztási és élesítési lehetőség

A dobozban találsz egy Launchkey 88 [MK3] kontrollert, egy USB kábelt és egy információs lapot. Ezenkívül virtuális formában az Ableton Live Lite és az XLN Audio Addictive Keys-en kivül számos mellékelt szoftverrel segítik még a zenekészítést.

A Novation és Focusrite termékekre jellemző három év garancia, bárhol is járj a világban, ha gyártási hiba miatt valamelyik Novation hardver javításra, vagy cserére szorul.

Az alábbi szoftverek járnak az eszköz mellé:

Ableton Live Lite Iparágvezető zenekészítő szoftver, zökkenőmentes működéssel a Launchkey segítségével.

Spitfire Audio LABS Expressive Strings Kivételes zenészek és mintavételi szakértők által rögzített vonós hangszerek.

XLN Audio Addictive Keys A négy virtuális billentyű egyikét letöltheted, amikor regisztrálja első Focusrite vagy Novation hardverét.

Klevgrand R0Verb Egy egyszerű reverb és egy nagyon összetett delay hibridje egy könnyen használható bővítményben.

Klevgrand DAW Cassette A kazettás magnó hangját emuláló bővítmény a telítettség, a torzítás, a zaj és az ingadozás pontos visszaadásával.

AAS Session Bundle billentyű,  gitár- és szintetizátor pluginek, amik elengedhetetlenek minden zenekészítő számára és nélkülözhetetlen hangzást biztosítanak a dalokban.

Novation Sound Collective Állandó ihletforrás a Novation felhasználóinak, akik új hangokat keresnek. Elakadás esetén a Collective gyakori újdonságaival segít átlendülni, hogy folytathasd a zenéd.

További információkért keresd bizalommal a Novation magyarországi viszonteladóit:

http://www.chromasound.hu/novation.html

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram