fbpx

2022.11.30.

A napjainkban nagyon népszerű podcast és broadcast hangkártyák

Az ünnepek közeledtével kedveskedünk Nektek egy négy részes ajánlóval, hogy legyen mivel meglepnetek magatokat, vagy szeretteiteket! ? Íme a harmadik rész:

A Focusrite folyamatosan figyeli mik az éppen aktuális fogyasztói igények. A napjainkban nagyon népszerű podcast, broadcast készítőkhöz szeretne közelebb kerülni azzal, hogy az eddigieknél egy jóval specifikusabb hangkártyát dob piacra, amivel egyszerűbbé teszi ezeknek a műsoroknak a legyártását egy professzionálisabb végeredmény érdekében.

Vc2s-lifestyle-1-lr

A hangkártya kapható külön Vocaster One és Vocaster Two néven és formában is, de a Focusrite-ra eddig is jellemző stúdió csomagban és elérhető már ez az újdonság. A Stúdióval az alap hangkártya mellé kapsz egy broadcast-minőségű stúdió mikrofont és egy tökéletes részletességű stúdió fejhallgatót. Bárhol rögzítheted a beszélgetést, legyen szó a stúdióról, telefonról, vagy akár online. Csak lődd be a hangerőket, akár javíts tovább a minőségén egy-egy kattintással és végeredményben emelkedj ki a podcastok folyamából. 

Profi stúdió pillanatok alatt az Auto Gain, Enhance és minden az azonnali felvételhez szükséges funkció segítségével.

Vc2s-lifestyle-3-lr

Stúdióminőségű hang másodpercek alatt

Az Auto Gain egyetlen gombnyomással beállítja a szinteket, több mint elegendő erõsítéssel a legnépszerűbb broadcast mikrofonok hibamentes használatához – nincs szükség további erősítésre.

Találd meg saját hangod

A Javítás gomb felfedi hangja valódi minőségét és kihozza belőle a legjobbat. Rögtön prezentálja a lehető legtisztább hangzást első alkalommal. A három podcast-biztos előre programozott hangbeállítás, amik minden hangból kihozza a legjobbat.

Vágd ki!

Nem kell, hogy egy köhögés, tüsszögés – vagy bármilyen más váratlan megszakítás – megszakítsa a podcastod menetét. Csak nyomd meg a némító gombot, és máris elnémul a mikrofonod, amíg újra készen nem áll az indulásra.

Minőségi be és kimenet

Prémium minőségű Vocaster DM14v dinamikus mikrofonunk megragadja a hang valódi karakterét és még jobban összeköti a közönséggel. A beépített szélvédő és a lengéscsillapító rögzítés csökkenti a zajt és növeli a hangtisztaságot. A HP60v zárt stúdió fejhallgató segítségével úgy hallhatod a műsorodat, ahogy az kifelé is szól.

Telefonos vendég kapcsolása? Sima ügy.

Hozz be vendégeket telefonon Bluetooth-on keresztül, vagy egyetlen TRRS-kábellel és rögzítsd a teljes beszélgetést, vagy zökkenőmentesen zenét kiváló minőségben vagy más esetleg más hang effektet számítógépedről. 

Vc2s-lifestyle-accessories-1-lr

Olyan jól szól, mint amilyen jól néz ki a videó

A Vocasterrel egyetlen TRS-kábelnyire vagy attól, hogy a stúdió hangzást hozzáadd közvetlen a vlogodhoz. Nem kell szinkronizálni, csak csatlakoztatod, megnyomod a piros gombot és mehet is a felvétel.

Keltsd professzionális TV műsor hatását

Streamelj előre rögzített szegmenseket, például bevezetőket, kiköszönéseket, hívásokat, vagy bármilyen más hangot a számítógépedről sztereóban majd folytasd élőben a műsort, mintha egy közvetítő stúdióban lennél.

Vidd magaddal

A Vocaster One kicsi, könnyű és a számítógép táplálja energiával, így bármilyen jó internetkapcsolat rendelkező helyszínről csatlakozhat a beszélgetéshez.

Soha nem volt ilyen egyszerű

Easy Start eszközünk a legjobb a piacon arra, hogy zökkenőmentesen elindulj az eltervezett úton. A Vocaster beállítása annyira egyszerű, hogy percek alatt eljuthatsz az élő adásig a kézhezvételt követően. A három év garancia és a díjnyertes 24/7/365 ügyfélszolgálati támogatásunk mindig a felhasználóink rendelkezésére áll, gyorsan reagál.

Minden, amire szükséged van

A Hindenburg Lite regisztrációval megkapod a három hónapig tartó SquadCast Pro + Video szolgáltatást és a hat hónapos „Acast Influencer” podcast és a bevételszerzési lehetőség csomagot, aminek hála gyorsabban belevághatsz az internetes műsorkészítésbe. Hat hónapig a Hindenburg Pro is ingyenesen kipróbálható!

Legyen a kezeid között a kontrol

A Vocaster keverőjével nagyszerűen szólhat műsorod. Csakúgy, mint egy rendes stúdióban, a Vocaster Hub lehetővé teszi a hangerőszintek beállítását, editálást, a hangok továbbítását telefonról és számítógépről stb. Monitorozd magad! Hallgasd közvetlen és pontosan azt, amit hallgatók hallanak a Show Mix segítségével (akár számítógép nélkül is).

Vocaster-One

Mindenkinek jobb

A Vocasterrel nagy lépéseket tettünk előre a termékeink ökológiai lábnyomának csökkentésében. Gondosan megválasztott alkatrészeket, több mint 50%-ban újrahasznosított forrásból származó műanyagokat használtunk a gyártásban, biológiailag lebomló és újrahasznosított csomagolásban kapod kézhez a termékeket. Így mindenki jobban jár!

Főbb jellemzők

Adott minőségű hang – Stúdióminőségű hang másodpercek alatt a kiváló minőségű mikrofonbemeneteknek és mikrofonnak hála.

Több mint 70 dB erősítés – Hozd ki a legjobbat bármelyik piaci broadcast mikrofonból, nincs szükség külön előerősítőre.

Auto Gain – Állítsd be a hangerőszintet másodpercek alatt. Csak nyomd meg a gombot, kezdjen el beszélni és hagyd, hogy az Auto Gain végezze a dolgát.

Javítás – Válasszon egyet a három profi podcaster által jóváhagyott előre programozott beállított beállítás közül és fedje fel hangja valódi minőségét.

Némítás – Csak nyomja meg a gombot és az adás szüneteltesse nélkül, köszörülje meg torkát, köhögjön, tüsszentsen, majd folytassa ahol abbahagyta.

Vocaster-Two

Boradcast mikrofon és fejhallgató – A mellékelt Vocaster DM1 dinamikus mikrofon beépített ráccsal és popszűrővel rendelkezik, a HP60v zárt stúdiófejhallgatóval pedig úgy hallhatod a műsort, ahogy az kifelé is szól a hallgatóid felé.

Kamera csatlakoztathatóság – Emelje új szintre videóblogját. Küldje a Vocaster kiváló minőségű hangját egyenesen a fényképezőgépére egyetlen TRS-kábellel.

Stereo Loopback – Fogja egy hangmintát a számítógépről és streameld be közvetlenül a műsorba. Kiválóan alkalmas intrókhoz, outrokhoz, zenéhez és sok minden máshoz.

Egyszerű indítás – Soha nem volt ilyen egyszerű a felvételkészítés. A Focusrite jól bevált Easy Start eszközével percek alatt elérhető.

Minden eszköz, amire szüksége van – Tartalmazza a Hindenburg Lite-ot, a három hónapos SquadCast Pro + Video-t és a hat hónapos Acast Influencert. Hat hónapig ingyenesen kipróbálhatja a Hindenburg Pro-t is.

Vocaster Hub – Állítsa be a hangerőt, javíts a hangminőségen, mindezt irányíthatod telefonról és számítógépről miközben visszahallgatod a a végső „Show Mix”-et.

Két mikrofon, két fejhallgató – a Vocaster Two mindkét pocastban résztvevőnek saját fejhallgató-kimenetet és mixing felületet biztosít.

Legjobb mikrofonjaink és fejhallgatóink – A mellékelt Vocaster DM14v dinamikus mikrofon beépített szélvédővel és zajcsillapítással bír, a HP60v zárt stúdiófejhallgatóval pedig úgy hallhatod a műsorodat, ahogy a hallgatóság is hallja.

Bluetooth telefonkapcsolat – Csatlakoztassa telefonját Bluetooth-on vagy egyetlen TRRS-kábellel, és rögzítse a teljes beszélgetést, vagy játsszon le zenét és más kiváló minőségű hangot eszközéről közvetlenül a műsorban.

További információkért keresd bizalommal a Focusrite magyarországi viszonteladóit:

http://www.chromasound.hu/focusrite.html

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram