fbpx

2024.07.08.

A Magyar Producer Workshop és a Producer School egyesül

Örömmel jelentjük be, hogy 2024 szeptemberétől egy új fejezet nyílik a hazai zenei oktatásban. A Magyar Producer Workshop (MPW) és a Producer School hivatalosan is összefonódik, és egy közös iskolát alapítunk, amely egyesíti mindkét brand legjobb tulajdonságait és lehetőségeit.

A Producer School eddigi sikereit és pozitívumait megőrizve, továbbra is a megszokott helyszínen várjuk a tanulni vágyókat. Mostantól azonban az MPW közösségi ereje, online lehetőségei és az erőforrásainak egyesítése rengeteg új lehetőséget kínál majd, amellyel a hazai zenei oktatást olyan szintre tudjuk emelni, mint eddig még soha.

Ez a fúzió évek óta adta magát, a komoly szintlépéshez azonban szükség van egy ilyen összefogásra. Példamutatás szempontjából is fontos, hogy igazán nagy dolgokat csak közösen, egymással karöltve, és nem egymás mellett lehet elérni.

A hazai producer oktatás szakma egyik ismert alakja, Bánkuti Dani személyesen is részt vesz az oktatásban, és tapasztalatával és egyedi tanmenetével gazdagítja a tanulási élményt. Ez az együttműködés nemcsak a tudás és tapasztalat egyesítését jelenti, hanem egy olyan inspiráló közösséget is, ahol minden zenei producer, énekes, zenész, előadó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközöket és támogatást karrierje építéséhez. Bakonyi Bálint (Hiboo) a Producer School alapítója, nemzetközileg is elismert és keresett ghost producer, zenei producer és Tóth Bertalan, korábban az MTV Hungary zenei szerkesztője és talent managere és a Cloud 9+zenekar alapító tagja és zenei producere és a Nolatency Studio tulajdonosa továbbra is aktívan részt vesznek az iskola működésében és fejlesztésében. A Producer School immár Danival bővült csapata folyamatosan frissíti és fejleszti a tananyagot, hogy lépést tartson a legújabb zenei trendekkel és technológiákkal. A diákok nemcsak technikai tudást szereznek, hanem betekintést nyernek a zeneipar működésébe is, megismerve annak különböző aspektusait a szerzői jogoktól kezdve a marketingig.

A Producer School büszke arra, hogy egy támogató és kreatív közösséget épít, ahol a kezdőktől a haladókig mindenki megtalálhatja a helyét. Az itt megszerzett tudás és kapcsolatok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a diákok sikeresen érvényesüljenek a zeneiparban, legyen szó saját művészeti projektjeik megvalósításáról vagy professzionális zenei produkciókról. Az intézmény elkötelezett amellett, hogy a zene iránti szenvedélyt professzionális szintre emelje, és támogassa minden diákját a zenei karrierje során.

Az új Producer School - MPW közös kollaboráció célja, hogy a legmagasabb színvonalú zenei oktatást nyújtsa, ahol az elméleti és gyakorlati tudás egyaránt kiemelt szerepet kap. Az online platformnak köszönhetően bárki, bárhonnan hozzáférhet a kurzusokhoz, webinárokhoz és exkluzív tartalmakhoz.

Hisszük, hogy ez az összefonódás új kapukat nyit meg a hazai zenei producer közösség számára, és még több tehetséges zenész találhatja meg az útját a sikerhez.

Várunk mindenkit szeretettel az új közös iskolában, ahol együtt írjuk a jövő zenéjét!

  • újrastruktúrált, mélyebb és átfogóbb, hatékonyabb gyakorlatiasabb kurzusok
  • jelenléti és online elérhető képzések
  • a zeneipar meghatározó szereplőinek bevonása az elkészült zenék kiértékelésénél
  • Arturia eszközök (hangkártya, midi billentyű) biztosítása a képzés idejére, a Hitspace jóvoltából
  • saját oktatóterem, stúdió és próbaterem a belvárosban
  • 50% kedvezmény az Ableton és Arturia szoftverekhez
  • 20% kedvezmény az Sennheiser, Neumann termékekre az Audiopartner jóvoltából

További részletek a megújult képzésekről ls az MPW-ről:

https://producerschool.hu/kepzesek

https://magyarproducerworkshop.hu/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram