fbpx

Belocca Masterclass

Producer School x Mainground School
Időpontok: 2021.11.11-től 4 héten keresztül
Minden alkalommal csütörtökön 18:00 - 21:30
Ár: 65.000 Ft
Helyszín: 1074 Budapest, Szövetség utca 35.

A masterclass elérhető online!

Ha most olvasod ezt az oldalt, akkor a masterclass élő verziójáról már sajnos lemaradtál, de nincs ok csüggedni, ugyanis felvettük és online elérhetővé tettük!
További részleteket és az online masterclasst az alábbi gombra kattintva találsz! :)
ONLINE MASTERCLASS
A négyhetes masterclass személyesen (online egyáltalán nem) kerül megrendezésre.
Belocca az elmúlt 21 év tapasztalatát adja át háromórás sessionökön keresztül. Bemutatja munkamódszereit, használt szoftvereit, keverési technikáit. A képzés folyamán felépít egy teljes zenét a nulláról. A produceri témákon kívül szó lesz a dj-zéssel kapcsolatos tapasztalatairól, a szakmai fejlődéshez és a sikerhez szükséges elkerülhetetlen teendőkről. Érdemes kérdésekkel készülni, mert Béci mindenre válaszolni fog, ezen kívül mindenki Ableton és Cubase techno template-et kap ajándékba.
BELOCCA:
21 éve készít zenéket, ez idő alatt számtalanszor volt Beatporton és Traxsourceon Top10-ben és többször volt No. 1 is. Eddigi pályafutása alatt Techno, House és Tech House stílusban is alkotott és adott ki zenéket. 9 éve hozta létre kiadóját a Mainground Music-ot, melynek kiadványait nem kisebb nevek játszották és játsszák a mai napig, mint: Carl Cox, Richie Hawtin, John Digweed, UMEK, Joris Voorn, Hot Sincs 82, Mark Knight, Roger Sanchez, más zenei stílusokból David Guetta, Avicii, Tiesto, Nicky Romero és még sokan mások.
2019-ben a Traxsource legjobb Techno Artistjai közt a 6. helyen végzett, emellett többek között 2 alkalommal játszott az ULTRA RESISTANE koreai állomásain és egy alkalommal a pekingi állomásán is. Fellépett a BURNING MAN 2020-as virtuális kiadásában Carl Cox és UMEK mellett, több alkalommal zenélt Mexikóban, ázsiai országokban és szerte Európában is.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram