fbpx

HIBOO MASTERCLASS

Ezúttal iskolánk vezetője tart egy olyan egynapos masterclass-t, melyben saját műhelytitkait, és a képzések során nem tanított munkamódszereit mutatja be egy NULLÁról elkészülő MELODIC TECHNO track-en keresztül.

Láthatod a teljes munkafolyamatot, a jellegzetes, erős és tiszta basszus elkészülését, a kristálytiszta hangzás létrehozásának koncepcióját, módját, a dallamszerkesztést, láthatod, mitől kezdenek a hangszerek "mesélni". Láthatod, hogyan készül egy izgalmas kiállás, és hogyan indul be a drop, hogy az a megfelelően üssön. Ellesheted Bálint tipikus zenei fordulatait, kör végi megtöréseit, egyszóval megismerheted a jellegzetes HiBoo hangzás elkészülésének módját.

HiBoo 25 éve ír elektronikus zenét. 12 éve főállásban producerként és ghost producerként dolgozik, zeneszerkesztést oktat, a Producer School vezetője. Megjelenései ma rendszeresen a Beatport Top 100-as listáján végzik, legyen szó peak time technoról, progiról, melodicról, vagy psytrance-ről.

Az egyik legszínesebb hazai előadó a techno/house szcénában: Live-actjei során előszeretettel használ mikrofonnal élőben előállított szétcsavart hangokat,  dobot és elektromos gitárt, de egy DJ szettet sem tud elképzelni dobgép, analóg szinti, vagy effekt pedálok nélkül! Rendszeres fellépője az ismert budapesti kluboknak, a legnagyobb hazai fesztiváloknak.

Akik rendszeresen játszák zenéit: UMEK, SPARTAQUE, KOROLOVA, MISS MONIQUE

Legnagyobb nevek, akiknek a DJ-pultot átadta:

ARTBAT, COLYN, HUNTEMANN, PAUL KALKBRENNER, EMANUEL TOP,  REINER ZONNEVELD, UMEK,  RITMO, INTERACTIVE NOISE, NEELIX.
Facebook esemény
Sound Cloud
Instagram
Tik Tok
Spotify
Facebook
Időpont: 2024.07.27 SZOMBAT - 11:00 - 18:00
Helyszín: Producer School, VII. Szövetség utca 35.
KAPUNYITÁS 10:45-TŐL!
Részvételi díj: 20.000 Ft.-

Jelentkezés

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram