fbpx

Techno Workshop w/ Jay Lumen

Előadók:
Jay Lumen, Bakonyi Bálint (HiBoo)

Időpont:
2023. február 11. 10:30 - 18:00

Ár:
Early Bird (január 23-ig): 40.000 Ft
Normál: 50.000 Ft

Helyszín: 1074 Bp. Szövetség utca 35.
Ezúttal egy különleges, exkluzív, egész napos gyakorlati workshoppal készülünk a Producer School budapesti oktatótermében. Vendégünk Jay Lumen lesz, aki megmutatja, hogyan készülnek a zenéi, beavat minket produceri műhelytitkaiba, azután pedig megosztja velünk zeneipari tapasztalatait, sikerének útját, egy kötetlen beszélgetés formájában.

A napot HiBoo kick és bass előadásával kezdjük, ahol megmutatja, mire kell figyelni, hogy a zenénk alja tiszta, erős és dinamikus legyen, hogyan állítsuk be a megfelelő frekvenciákat, arányokat, a fázist, hogyan layerezzünk, és teremtsünk kohéziót a lábdob és a basszus között.

Ezután JAY LUMEN Ableton Live-ban megmutatja hogyan dolgozik, milyen plugineket használ, valamint hogyan készül az a sok kis kozmikus hang, amiket a zenéiben hallunk!
A napot kérdezz-felelekkel zárjuk, készüljetek és bombázzátok őt kérdésekkel!
11:00-12:00 
Nam accumsan iaculis diam et pretium;
Donec consectetur neque ac laoreet 
Nulla id vulputate ipsum. Vestibulum
Proin eleifend risus velit.
JAY LUMEN:
Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg nem kell bemutatnunk a világ egyik legismertebb techno dj-jét és producerét, aki több, mint egy évtizede járja a világot hazánk elektronikus zenei hírnevét öregbítve. Toplinerként a világ legnagyobb fesztiváljain találkozunk vele, most pedig családias körben osztja meg velünk műhelytitkait, zenekészítési, sound design módszereit, sikereinek titkát, útja nehézségeit és élményeit.HIBOO:


Bakonyi Bálint, iskolánk vezető oktatója 22 éve ír elektronikus zenét, producerként és ghost producerként nem nagyon tudunk olyan műfajt említeni, amiben ne dolgozott volna, mégis a technot tartja a sajátjának. Nem kisebb nevek mellett találkozhattunk már vele, mint: ARTBAT, WORAKLS, SPARTAQUE, vagy NEELIX.
JELENTKEZÉS MENETE:
1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. A megadott e-mail címre küldjük a fizetési információkat (ellenőrizd a spam mappában is)!
3. Utald el az összeget!
4. A fizetés beérkezése után 24 órán belül visszaigaoljuk a  jelentkezésed sikerességet.


FACEBOOK ESEMÉNY: 
https://fb.me/e/2CJHpYglD

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram