fbpx

Karácsonyi akciók

Legyen szó akár egy szeretted, akár saját magad megajándékozásáról, itt megtalálod az összes kedvezményünket, ami jelenleg elérhető! :) 

ZENEI PRODUCER START

65.000 Ft helyett
55.000 Ft
A program fő funkcióira koncentráló kurzus, melyben segítünk elsajátítani azokat a lépéseket, amik segíthetnek majd megkezdeni produceri karriered. A kurzus végére a program legfontosabb funkcióit magabiztosan át fogod látni és tudni fogod használni.
RÉSZLETEK
MEGVESZEM

ZENEI PRODUCER I.

105.000 Ft helyett
95.000 Ft
Elektronikus és hangszeres zeneszerzéshez felkészítő kurzus az Ableton Live szoftver segítségével.
Az Ableton főbb funkcióin kívül a hangszerelés és a zenei kompozicíó alapjait fektetjük le.
A képzés végén egy kötelező elemeket tartalmazó teljesen meghangszerelt projekt munkát (tracket) kell leadni vizsga feladatként. A két konzultációs alkalom segít felzárkózni az esetleges lemaradás esetén.
RÉSZLETEK
MEGVESZEM

BELOCCA MASTERCLASS

30.000 Ft helyett
25.000 Ft
Belocca az elmúlt 21 év tapasztalatát adja át háromórás sessionökön keresztül. Bemutatja munkamódszereit, használt szoftvereit, keverési technikáit. A képzés folyamán felépít egy teljes zenét a nulláról. A produceri témákon kívül szó lesz a dj-zéssel kapcsolatos tapasztalatairól, a szakmai fejlődéshez és a sikerhez szükséges elkerülhetetlen teendőkről.
Ha kíváncsi lettél, a "Megveszem" gombra kattintva elérhetsz 6 percnyi ingyenes előnézetet! :)
RÉSZLETEK
MEGVESZEM
Az összes akció elérhető ajándékkártya formájában is, ezt a vásárlás folyamán tudod igényelni!
stargraduation-hat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram