fbpx

Képzéseink

Új tematika szerinti csoportos képzéseink, amelyek a zeneszerzéshez szükséges szoftverhasználatot tanítják meg a kezdő szinttől egészen addig, hogy magabiztosan mozogj a szoftveres környezetben, illetve meg tudj írni egy saját zenét egyedül!
A képzések mindenkor az aktuális jogszabályoknak megfelelően kerülnek megrendezésre. Amennyiben a személyes oktatásra nem lesz módunk, az összes képzésünk online formában lesz megtartva.

ZENEI PRODUCER START - Ableton Live

A program fő funkcióira koncentráló kurzus, melyben segítünk elsajátítani azokat a lépéseket, amik segíthetnek majd megkezdeni produceri karriered. A kurzus végére a program legfontosabb funkcióit magabiztosan át fogod látni és tudni fogod használni.

Mivel tapasztalataink szerint a képzésen résztvevők jelentős része jobban szeret a saját, megszokott számítógépén dolgozni, ezért a képzéshez szükséges saját laptoppal rendelkezni.

Ezeket kell magaddal hoznod: laptop, fejhallgató, egér.

ONLINE IS - Kattints ide a további részletekért!
Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A képzés hossza: 4 alkalom + 1 konzultációs alkalom
Időpontok: a következő képzés tervezett indulása 2022 szeptemberben várható
A képzés díja: 65.000 Ft
TEMATIKA
JELENTKEZEK

ZENEI PRODUCER I. - Ableton Live

Elektronikus és hangszeres zeneszerzéshez felkészítő kurzus az Ableton Live szoftver segítségével. Előfeltétele a 'Zenei Producer Start' vizsga, vagy a jelentkezést követő személyes beszélgetés során feltárt alapismeretek megléte.
Az Ableton főbb funkcióin kívül a hangszerelés és a zenei kompozicíó alapjait fektetjük le.
A képzés végén egy kötelező elemeket tartalmazó teljesen meghangszerelt projekt munkát (tracket) kell leadni vizsga feladatként. A két konzultációs alkalom segít felzárkózni az esetleges lemaradás esetén.

Újonnan érkező tanítványaink közül azoknak ajánljuk, akiknek nincsen még befejezett saját zenéjük, de audio és midi clipekkel már tudnak dolgozni, a filterek, envelope-ok, effektek világa még homályos, vagy ismeretlen, a sampler és szintetizátor használat még nem megy. A képzés részleteiért klikkelj a TEMATIKA gombra!

Mivel tapasztalataink szerint a képzésen résztvevők jelentős része jobban szeret a saját, megszokott számítógépén dolgozni, ezért a képzéshez szükséges saját laptoppal rendelkezni.

Ezeket kell magaddal hoznod: laptop, fejhallgató, egér.

ONLINE IS - limitált helyekkel (95.000Ft!)
Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A képzés hossza: 6 alkalom + 2 konzultációs alkalom
Időpontok: 2022. március 22-től
Keddenként 18:00 - 21:00
Konzultáció: 2 alkalom, pontos időpont hamarosan
Tervezett vizsgaalkalom: 2022.05.13.
A képzés díja: 105.000 Ft vagy 2x60.000 Ft
TEMATIKA
JELENTKEZEK

Belocca Masterclass

Belocca az elmúlt 21 év tapasztalatát adta át háromórás sessionökön keresztül, amit most már online is elérhettek!
Bemutatja munkamódszereit, használt szoftvereit, keverési technikáit. A képzés folyamán felépít egy teljes zenét a nulláról. A produceri témákon kívül szó lesz a DJ-zéssel kapcsolatos tapasztalatairól, a szakmai fejlődéshez és a sikerhez szükséges elkerülhetetlen teendőkről.
MEGVESZEM

HALADÓ/PRO KÉPZÉS

Pro képzéseink a régről ismert formájukban megszűntek. Azonban aggodalomra semmi ok, ugyanis újragondolt formában, egyénileg összeállítható tantárgyak (workshopok) keretében továbbra is elérhetőek haladó szintű tudásanyagaink!

További előnye az új rendszernek, hogy mindenkinek lehetősége nyílik csak a számára releváns új témaköröket megtanulnia, így nem kell felesleges pénzt elkölteni olyasmire, amit már magabiztosan tud.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Maradj képben!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy naprakész maradhass és elsőként értesülj az újdonságokról!
* kötelező mezők
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram