fbpx
ZENEI PRODUCER START

Ez a kurzusunk azoknak szól, akik szeretnének megtanulni zenét írni és még nem, vagy csak alig használtak Ableton Live-ot. A szoftverhasználatot és zenei produceri alapokat tartalmazó kurzus elérhető online, visszanézhető, 30 videóból álló képzésként, illetve jelenléti, személyes képzés formájában is.

Részletek és tematika
A program fő funkcióira koncentráló kurzus, ahol megtanítunk elsajátítani hogyan működik a szoftver, érintjük a zeneelméleti alapokat, amelyek elengedhetetlenek a szoftver használatához és megmutatjuk azokat a lépéseket, amelyek segítenek megkezdeni produceri karriered.

Dobokat programozunk midi segítségével, megismerkedünk a szintetizátorok fajtáival, dallamokat szerkesztünk és betekintést nyerünk a különböző stílusok sajátosságaiba, szerkezeteibe.

A kurzus végére magabiztosan fogod használni a programot és rálátásod lesz a zeneírás folyamataira, elkészitessz egy saját zenei részletet. 

A kurzus elérhető online, feladatokkal, hangmintákkal ellátott, visszanézhető videóanyag formájában, illetve személyes, jelenléti képzésként is!

TEMATIKA

1. Ableton felülnézetből, a program funkciói, ismerete
2. Audio szerkesztés
3. MIDI szerkesztés: ritmus
4. MIDI szerkesztés: harmónia, dallam
5. A tanultak összegzése, egy zenei részlet elkészítése

ONLINE KÉPZÉS
Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A képzés hossza: 30 db videó, 3,5 órányi videóanyag
Időpontok: bármikor, mivel saját tempóban teljesíthető, visszanézhető online tananyag
A képzés díja: 59.000 Ft

JELENTKEZÉS AZ ONLINE KÉPZÉSRE
.

JELENLÉTI KÉPZÉS
Használt szoftverek: Ableton Live 10/11
A jelenléti képzés hossza: 4 alkalom + vizsga
A képzés indul: 2024. szeptember
Időpontok: Hétfőnként 18:00 - 21:00
A képzés díja: 99.000 Ft

Diákjaink számára az Ableton Live szoftverre 50% kedvezményt, az Arturia plug-in csomagokra szintén 50% kedvezményt biztosítunk (jelenléti képzés esetén)!
JELENTKEZÉS A JELENLÉTI KÉPZÉSRE

Kérdés esetén keress minket bizalommal telefonon a +36 30 629 4742 telefonszámon, vagy e-mailben az info@producerschool.hu címen!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram