fbpx

SZAKKÖR

Az országban elsőként egy egyedülálló, rendszeres, közösségépítő megmozdulást indítunk!
Első ízben a péntek délutántól késő estig tartó időszakot célozzuk be, de nem titkolt szándékunk a hét többi napjára is kiterjeszteni a lehetőséget!

A szakkör lényege, hogy az oktató termünket, próbateremünket/feljátszónkat, tervezett akusztikájú stúdiónkat, valamint két állandó szakembert egyszerre állítsunk a dalaid szolgálatába!

Ha szeretnéd a zenéidet:

- befejezni
- új szintre hozni, 
- tökéletesíteni
- új ötletekkel gazdagítani
- profi akusztikai és lehallgatási körülmények között ki/újrakeverni,
- elektronikus zenei producerként élő hangszer felvétellel, gazdagítani
- hangszeresként elektronikával felturbózni
- másoktól tippeket, trükköket ellesni
- szakmabeliektől visszajelzést kapni,

mindezt közösségi formában, akkor a péntek délutánjaidat mostantól tedd szabaddá, mert a zenéid mostantól új erőre fognak kapni!
Pénteken 17:00-22:00-ig 2 állandóan jelen lévő szakmai mentor segítségével a saját projektjeidbe tudunk belenyúlni, és több fül többet hall alapon a lehető legjobb irányba tudjuk vinni!
A FÓKUSZ MOST A TE ZENÉDEN VAN!

Használd ki a stúdió körülményeket, tanulj a mentoroktól és a többi résztvevőtől, alakíts ki új worklowt, találj új hangszerelési és keverési megoldásokat és vegyél új lendületet a zene készítésben!

A létszámot limitáljuk, hogy mindenkire jusson idő, és klikkesedni is úgy lehessen, hogy párhuzamosan több projekten is tudjunk dolgozni!
Használt szoftverek: Ableton Live, számtalan plugin
A szakkör indul: 2023. november 24.
Időpontok: Péntekenként 17:00 - 22:00
A szakkör díja: 39.000 Ft.- / 4 alkalom

JELENTKEZÉS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram