fbpx

ZENEI PRODUCER ÉS DJ TÁBOR
(2023.06.18-23)

A korábbi táboraink sikerein felbuzdulva ismét megrendeztük a zenei producer táborunkat, melyet idén a DJ táborral összevonva tartottunk meg. Ezúttal a zeneírás és dalszerzés gyakorlati részérén kívül a DJ előadásmód, DJ technikák, és az elektronikus zeneírás is fókuszban volt.
Ismét egy igazi zenei paradicsomban töltöttük el ezt az egy hetet, 9 berendezett helyszínnel, melyek a következők voltak:
4 produceri szoba, egy teljesen felszerelt dob felvételre is alkalmas dupla stúdió, egy mindennel ellátott jam helyszín, egy kütyü simogató rengeteg szintivel és outboarddal, egy kinti színpad, és egy előadóterem.
Minden nap két kurzust tartottunk a következő témakörökben:
hangszerelés/sound design, felvételezés, mixing, selfmanagement/zenék kiadása, zenei kompozíció, szerzői jogi kérdések, live act, zeneírás a 0-ról, zeneelméleti alapok, fellépések szervezése DJ-ként, pénzkeresés a zeneiparban, kapcsolatépítés személyesen és online...

A tanulás és zenék írása mellett bulizásra, közös jamelésre és DJ-zésre is volt lehetőség minden este!
A KÖVETKEZŐ TÁBORUNK IDŐPONTJA: 2025 NYÁR
További információért keress minket az alábbi e-mail címen:

info@producerschool.hu

JELENTKEZÉS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram