fbpx

Techno Workshop w/ Jay Lumen

Előadók: Jay Lumen, Dubraviczky Balázs (NoNameLeft), Bakonyi Bálint (HiBoo)
Időpont: 2021. október 2. 11:00 - 19:00
Ár: 20.000 Ft
Helyszín: 1074 Budapest Szövetség utca 35.
Egész napos workshoppal várunk október 2-án a Producer School oktatótermében!
Techno témakörben megtudhatjuk, hogyan készülnek a Beatport toplistás zenék hangszínei, hogyan szerkeszthetőek a melodic techno és house dallamai, meghallgatjuk mi a különbség a vasak és a pluginek között, megvizsgáljuk mire érdemes költeni, hogyan lehet az otthoni stúdió setuponkat kevés pénzből kimaxolni. Ableton projekt fájlt elemzünk felépítési és keverési szempontból, valamint a produceri és dj sikerekhez vezető útról is beszélgetni fogunk, megismerhetjük előadóink történetét.


Vendégek:

Jay Lumen
NoNameLeft
HiBoo
REGISZTÁCIÓ
11:00-12:00 
Nam accumsan iaculis diam et pretium;
Donec consectetur neque ac laoreet 
Nulla id vulputate ipsum. Vestibulum
Proin eleifend risus velit.
JAY LUMEN:
Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg nem kell bemutatnunk a világ egyik legismertebb techno dj-jét és producerét, aki több, mint egy évtizede járja a világot hazánk elektronikus zenei hírnevét öregbítve. Toplinerként a világ legnagyobb fesztiváljain találkozunk vele, most pedig családias körben osztja meg velünk sikereinek titkát, útja nehézségeit és élményeit.

NONAMELEFT:

Az Ullmann Ottó és Dubraviczky Balázs alkotta duó
 igen termelékeny, az elmúlt egy évben havi rendszerességgel jelent meg EP-jük a világ
legnagyobb kiadóinál, trackjeik rendszerint felkerülnek a beatport Top100-as listájára (Techno
Peak Time/Driving kategóriában), ami azért is durva, mert mindketten a PRODUCERSCHOOL növendékei, gyakorlatilag iskolánk büszkeségei. Itthon az összes nagy klubban és rendezvényen találkozhatunk velük, zenéiket olyan ikonok játsszák, mint ENRICO SANGIUILANO, UMEK, WEHBBA, vagy ANNA. Találgatás és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világhírnév küszöbén állnak, hangszerelési megoldásaikat osztják meg velünk ezen a napon!HIBOO:


Bakonyi Bálint, iskolánk vezető oktatója 22 éve ír elektronikus zenét, producerként és ghost producerként nem nagyon tudunk olyan műfajt említeni, amiben ne dolgozott volna, mégis a technot tartja a sajátjának. Nem kisebb neveknek mellett találkozhattunk már vele, mint: ARTBAT, WORAKLS, SPARTAQUE, vagy NEELIX. A PRODUCERSCHOOLt azért hozta létre, mert fiatal korában nem voltak tanulási lehetőségek az elektronikus zene terén, és ezen kívánt változtatni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram